Doğru mayo seçimi

Her plaj kıyafetinin temeli mayodur. Vücut şeklini güzelleştiren ve kişisel tarzını yansıtan bir mayo tercih etmelisin. Tek parça mayolardan tankinilere, mayokinilerden bikinilere kadar, aralarından seçim yapabileceğin sonsuz seçenek var. Kendini cesur hissediyorsanız, farklı renk, desen ve dokuları dene. Bu sezon Koton, Mudo, Calvin Klein gibi popüler markalar geniş bir yelpazede şık seçenekler sunuyor. Vücut tipine ve tarzına uygun mayoyu bulmak için tüm vücut tipleri için mayo seçme rehberimizi okumayı unutma.

Daha fazlasını göster

Pareolar ve kimonolar

Şık bir pareo veya kimono plaj görünümünü anında yükseltebilir. Şifon veya keten gibi hafif ve hava akışını kolaylaştıran kumaşları tercih et. Mayonu tamamlayan ve şıklık ya da bohem bir hava katan bir pareo seçebilirsin. Narin işlemelere sahip transparan pareolar veya canlı baskılara sahip renkli kimonolar plaj kıyafetine şık bir dokunuş katacak.

Cesur aksesuarlar kullan

Aksesuarlar şık bir plaj görünümü yaratmanın anahtarıdır. Zahmetsizce şık görünürken kendini güneşten korumak için geniş kenarlı bir şapka tercih edebilirsin. Gözlerini korumak ve gizemli bir hava katmak için güneş gözlüklerini de unutma. Kıyafetine kişisel bir dokunuş katmak için büyük boy küpeler veya katmanlı bilezikler gibi dikkat çekici takılar ekle. Dokuma bir tote veya hasır sepet gibi modaya uygun bir plaj çantası sadece pratik olmakla kalmaz, aynı zamanda şık bir hava da katar.

Daha fazlasını göster

Plaja uygun sandalet ve terlikler

Plaj ayakkabısı söz konusu olduğunda, rahatlık ve stil el ele gider. Kolayca giyilip çıkarılabilen sandalet, parmak arası terlik veya bantlı terlikleri tercih et. Eğlenceli süslemelere veya metalik detaylara sahip deri veya hasır seçenekler plaj görünümüne sofistike bir dokunuş katabilir. Daha kapalı ayakkabıları tercih edenler için, kumdan tahta kaldırıma sorunsuzca geçiş yapabilen bir çift modaya uygun espadril veya renkli kanvas spor ayakkabı kurtarıcı olacaktır.

Daha fazlasını göster

Plaj elbiselerini kucakla

Plaj elbiseleri sadece plaj için değildir; sahil kenarındaki kafeler veya plaj partileri için şık kıyafetler olarak da kullanılabilirler. Dökümlü bir maksi elbise veya bir kaftanı mayonun üzerine atıp, kendini plajdan sosyal bir etkinliğe zahmetsizce atabilirsin. Gün boyunca seni rahat ve şık tutacak nefes alabilen kumaşlar ve rahat silüetleri incele.

Daha fazlasını göster

Plaj kıyafetlerini şekillendirmek tamamen kişisel tarzını ifade etmek ve kendine güvenmekle ilgilidir. Doğru mayolar, pareolar, aksesuarlar, ayakkabılar ve çok yönlü parçalarla hem şık hem de rahat plaj görünümleri yaratabilirsin. Unutma, plaj senin podyumun, bu yüzden benzersiz tarzını kucakla ve gittiğin her yerde dikkatleri çekmekten çekinme.