Güle güle boho elbiseler, merhaba asimetrik elbiseler

Asimetrik elbiseler, geçmişte moda sahnesine hakim olan bohem esintili fırfırlı elbiselerin yerini alıyor. Bu kesimin 2023'teki yükselişi, çok yönlülüğüne ve daha rafine bir estetik arzusuna bağlanabilir. İster gündelik bir kombinde, ister bir kokteyl partisinde veya resmi bir etkinlikte olsun, asimetrik bir elbise istenilen sofistike veya eğlenceli seviyeye kolayca ulaşmanı sağlayabilir. Farklı vücut tiplerine uyum sağlama yetenekleriyle bu elbiseler, her vücut tipinden ve bedenden kadının tercihi haline gelmiştir.

Daha fazlasını göster

Şortlarını uzun keten pantolonlarla değiştir  

Şort giymeyi pek sevmiyor musun? Endişelenme! Bu yaz, sıcak aylar için hayal edebileceğin en rahat ve şık parçalardan biri olan uzun keten pantolonlar. Temelde her tür yazlık üstle harika görünürler, hafif ve nefes alabilen yapılarının onları sıcak günler için ideal kıldığını söylemeye gerek bile yok. Canlı renkleri dene ya da daha klasik bir tarzı tercih ediyorsan, kahverengi veya bejin sade bir tonunu seç.

Daha fazlasını göster

Mini etekler out, uzun kot etekler in

Denim mini etek şüphesiz ki bir kadının gardırobunun temel parçalarından biridir, ancak temel parçalar bile bir süre sonra geçerliliğini yitirebilir. Bu yaz sezonunda ise uzun bir kot etek mutlak bir favori. İster sade bir tişört ve spor ayakkabıyla istersen de bilekten bağlı topuklu ayakkabılar ve güzel bir bluzla tercih edebilirsin. Çünkü çok yönlülükleri kolay kombinlemeye olanak tanır. Sıcak aylarda rahatlık her zamankinden daha önemlidir ve uzun kot etekler modaya uygun ama sade bir görünüm arayan kadınlar için gardırobun vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Daha fazlasını göster

Chino pantolonların modası geçti: bir çift kargo pantolon dene

Basenleri vurgulayan dar chino pantolonlar geçmişte kaldı. Kargo pantolonlar yeniden moda, ancak bu kez onlara farklı bir gözle bakmakta fayda var. Haki, kahverengi ve bej tonlarının kullanıldığı bu pantolonlar doğal kumaşlardan dikiliyor ve pratik bir kullanım için belirgin ceplere sahip. Sneakerlarla ya da sandaletlerle harika görünebilir ya da keskin bir görünüm için bir çift espadril ile giyebilirsin!

Daha fazlasını göster

Mini çantalarını evde bırak - büyük bir el çantası al! 

Mini çantalar son sezonların gözdesi oldu. Ancak artık pratik bir aksesuar olarak adlandırılabilecek çantaların zamanı geldi. 2023'te trend geniş, pratik orta boy ve hatta ekstra büyük alışveriş çantalarından yana. Boho renkli hasır çantalardan zarif deri alışveriş çantalarına kadar renk ve malzeme seçenekleri çok fazla, tek yapman gereken tarzına ve günlük ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek.

Daha fazlasını göster