Armut şekli

Kalçaların vücudunun üst kısmından daha genişse, kesinlikle armut şekline sahipsin demektir. Buna dayanarak, iki parçalı bir mayo ve özellikle kıvrımlarını ortaya çıkaracak, ince belini vurgulayacak altlar seçmen iyi olur. Yanlarda dantelleri ve özel bir süslemesi olmayan, mavi veya siyah gibi daha koyu renklerde sade bikinilere bakabilirsin.

Dikkati vücudunun üst kısmına çekmek önemli olduğundan, göğüs bölgene odaklanacak ve hacim verecek dolgulu bir üst kısmı olan iki parçalı bir mayo tercih edebilirsin. Püskül veya fırfırlarla süslenmiş üstler de sende harika görünür. Bu seçimler proporsiyonunda denge sağlayacaktır. Cesur renkleri ve baskıları da rahatlıkla kullabilirsin.

Daha fazlasını göster

Geniş göğüs bölgesi

Daha dolgun göğüslere sahipsen mayo seçiminde en önemli faktörlerden biri göğüslerin için uygun desteğe sahip olmasıdır. Panelleri veya dolguları olan modeller sana uygundur, çünkü bu özellikler ekstra kaldırma ve destek sağlar. Push-up üstler büyük göğüsler için harika bir seçenek olabilir. Ayrıca, geniş veya ayarlanabilir askılı mayolar çok rahattır, çünkü ağırlığı daha eşit bir şekilde dağıtmaya yardımcı olarak boyun ve omuzlardaki gerginliği azaltırlar.

Daha fazlasını göster

Dikkat etmen gereken bir diğer şey de mayonun kesimi ve tasarımıdır. Her zaman daha yüksek yakalı, çok fazla süslemesi olmayan ve daha minimal bir tasarıma sahip üstler seç. Alt kısım için, yüksek belli stilleri veya yeterince örtücülük sunan bikinileri incele. Plajda en önemli şey, ne tür bir mayo seçersen seç, içinde kendini rahat hissetmendir.

Daha küçük göğüsler

Daha küçük bir göğüs için mayo seçerken daha fazla hacim yanılsaması yaratan stiller mükemmeldir. Dolgulu veya push-up üstlerin yanı sıra göğüslerin etrafında boyut katan ve daha büyük bir göğüs izlenimi yaratan süslemelere sahip olanları inceleyebilirsin. Buna ek olarak, üçgen üstler dikkati yakaya çektiği ve feminen bir görünüm yarattığı için harika bir çözüm olabilir.

Parlak desenler, yatay çizgiler ve canlı renkler göğüslerini olduğundan daha büyük gösterir. Kişisel tarzına uyan ve kendini harika hissetmeni sağlayan farklı desen ve renkleri denemekten korkma.

Söz konusu altlar olduğunda, küçük göğüslü kadınlar çeşitli stiller arasından seçim yapma esnekliğine sahiptir. Yüksek belli bikiniler bacaklarını uzatabilir ve vücudunun daha orantılı görünmesini sağlayabilir. Yandan bağcıklı veya ayarlanabilir altlar, vücuda oturuşunu kişiselleştirmene ve plaj kıyafetine eğlenceli bir dokunuş katmana olanak tanıdığı için harika bir seçenek olabilir.

Daha fazlasını göster

Kıvrımlı vücut ve karın kontrolü

İster hamileliğinin üzerinden birkaç hafta ya da ay geçmiş olsun, ister göbeğinin etrafındaki sorunlu bölgeyi beğenmiyor ol, vücudu şekillendiren mayolar bu yaz kendini harika hissetmen için aradığın parça olabilir. Görünüşün hakkında çok fazla düşünmeyi bırakıp tatiline odaklanırken vücuduna gereken saygı ve sevgiyi göstermene yardımcı olacaklardır.

Tankiniler ve tek parça mayolar, vücudunu daha fazla örttükleri ve rahatlık hissi yarattıkları için ideal seçimlerdir. Büyük beden mayolar ise vücudunun sergilenmesini istemediğin detaylarını incelikle kapatarak kendini özgüvenli ve seksi hissetmene yardımcı olacaktır. Eğer iki parçalı bir mayo tercih ediyorsan, yüksek belli bir mayoya göz at. Siluetini vurgulayan ve tenini ortaya çıkaran renkleri seç. Siyah, lacivert, mor veya yeşil pek çok cilt tonunda harika görünür. Görsel bir aldatmaca yaratabilecek ve seni daha da fit gösterebilecek çizgili modelleri mutlaka incele.

Atletik şekil

Buradaki anahtar, belini optik olarak daraltacak, üst ve alt vücuduna dolgunluk katacak bir mayo seçmektir. İki parçalı bir mayo seçersen, kare omuzlarını dengeleyecek üçgen bir üst sana çok yakışır. Dolgulu, yuvarlak yakalı, push-up efektli ya da püskül veya fırfırlarla tamamlanmış bir bikini üstü dene. Geometrik şekiller ve çiçek desenleri göğsüne dikkat çeker ve genel görünüme feminen bir dokunuş katar.

Daha fazlasını göster

Alt kısma gelince: bukleler, yan düğümler veya kemerler gibi kıvrımlarını tamamlayan her şey sana çok yakışır. Dikkat çekmek için grafik baskılara ve renkli unsurlara güvenebilirsin. Tek parça bir mayo için kesinlikle çok seksi olan monokinileri deneyebilirsin.

İpucu: Doğru bedeni nasıl bulacağın veya mayonun bakımını nasıl yapacağın hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsan rehberimize göz at.

Mükemmel mayoyu bulmak, vücut tipini öğrenmeyi ve anlamayı; en iyi özelliklerini nasıl vurgulayacağını ve eşsiz güzelliğini nasıl ortaya çıkaracağını bilmeyi içeren uzun bir yolculuktur. Sana uygun mayoyu ararken ne kadar güzel olduğunu unutma ve ipuçlarımızın yardımıyla seni harika hissettirecek o mükemmel mayoyu bul!