Gündüzden geceye sandaletler 

Sandaletler yazın vazgeçilmezidir ve bağlamalı gladyatör sandaletlerden platform topuklu olanlara kadar sayısız stilde sandalet bulmak mümkündür. 2023'ün en büyük ayakkabı trendlerinden biri de bantlı sandaletler: hem gündüz etkinlikleri hem de dışarıdaki büyülü yaz geceleri için mükemmel bir seçenek. Klasik stilettolardan daha modern blok topuk seçeneklerine kadar favorini mutlaka bulacaksın. Sofistike ve zarif bir yaz görünümü için küçük siyah bir elbise veya dökümlü bir maksi elbise ile eşleştir.

Daha fazlasını göster

Terlikler: Bambi mi Birkenstock mu? 

Terlikler, şık veya günlük olarak giyilebilen en iyi gündelik yaz ayakkabısı seçeneğidir. Nike ve adidas gibi markalar, sportif terliklerden daha modaya uygun seçeneklere kadar çeşitli terlik stilleri sunar. Bambi ise her tarza ve bütçeye hitap eden geniş kadın terlik koleksiyonuyla bu yazı karşılıyor.

Daha fazlasını göster

Hem şık hem de rahat bir şeyler arıyorsan, Birkenstock terlik seçeneklerine mutlaka göz at. Klasik Arizona modelleri dışarıda geçireceğin rahat bir gün için mükemmelken, bir çift Gizeh terlik her kıyafete şıklık katabilir. Rahat ama şık bir görünüm için uzun bir elbise veya etek ve tişörtle kombinleyebilirsin.

Çok yönlü espadriller 

Espadriller bu sezon çok moda olmalarının ötesinde çok da rahatlar. Yapısında kullanılan doğal lifler sayesinde nefes alabilir ve hafiftir, bu da onları sıcak yaz günleri için mükemmel bir seçim haline getirir. Son yıllarda espadriller biraz stil dönüşümü geçirdi: klasik düz veya platform seçenekleri hala popüler olsa da, birçok tasarımcı dolgu topuklar ekleyerek stili kelimenin tam anlamıyla yeni zirvelere taşıdı. Bu durum espadrilleri daha da çok yönlü hale getirdi, çünkü günlük bermudalardan şortlara ve rahat keten elbiselere kadar her şeyle giyilebilirler.

Daha fazlasını göster

Kanvas spor ayakkabılar şehir gezintileri için mükemmel

Tatildeyken yeni yerler keşfetmeyi ve uzun gezintiler yapmayı mı planlıyorsun? Pamuk, keten veya kenevirden yapılmış rahat kanvas spor ayakkabılar, nefes alabildikleri ve deri kuzenlerine göre daha hafif oldukları için mükemmel bir seçimdir. Yaz gardırobundaki neredeyse her şeyle uyum sağlayarak stil oluşturmanın çok kolay olduğundan bahsetmiyoruz bile - Converse veya Vans koleksiyonundaki büyük klasiklerden birini dene.

Daha fazlasını göster