Büyük boy kare çerçevelerle tarzını göster

2023'te güneş gözlükleri için en popüler şekillerden biri büyük boy kare çerçevedir. Bu şekil, tarzını göstermek için harika olan cesur bir görünüm sunar. Çerçevelerin büyük boyutu, gözlerini güneşin zararlı ışınlarından korumak için ideal olan geniş bir kapsama alanı da sağlar. Kare çerçeveler yüz hatlarının oranlarını dengelemeye yardımcı olduğundan, oval veya kalp şeklinde yüzlere sahip kişiler için en uygunudur.

Daha fazlasını göster

Retro bir hava için kedi gözü 

Kedi gözü çerçeveler, 2023 yılının sevilen trendlerinden bir diğeri. Bu tarz, feminen ve retro görünümüyle bilinir ve gardırobuna vintage bir dokunuş eklemek isteyenler için mükemmeldir. Kedi gözü çerçevelerin çeşitli boyutları vardır, böylece yüz şekline ve kişisel tarzına uygun bir çift seçebilirsin.

Daha fazlasını göster

Modern bir dokunuşla yuvarlak çerçeveler 

Yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri modası asla geçmeyen zamansız bir parçalardır. 2023 yılında, modern bir dokunuşa sahip çok sayıda yuvarlak çerçeve görmeyi bekliyoruz. Örneğin, bazı tasarımcılar bu klasik şekle çağdaş bir güncelleme yapmak için çift köprü veya renkli camlar gibi benzersiz ayrıntılar ekliyor. Yuvarlak çerçeveler, yüz hatlarını yumuşattığı için kare veya kalp şeklinde yüzleri olan kişiler için en uygunudur.

Daha fazlasını göster

İşlevsellik ve stil bir arada: polarize güneş gözlükleri 

Polarize güneş gözlükleri, polarize camlara sahip her tarz güneş gözlüğüdür. Polarize camlar parlamayı azaltmanın yanı sıra %100 UV koruması da sağlar. Başlangıçta spor giyim ve açık hava etkinlikleri için popüler olan polarize güneş gözlükleri, 2023'te çeşitli stil ve renklerde karşımıza çıkıyor. Böylece kişisel tarzını tamamlayan bir çifti kolayca bulabilir ve aynı zamanda işlevsel olan bir moda aksesuarına sahip olabilirsin.

Daha fazlasını göster

Zamansız bir görünüm için havacı gözlükleri

Aviator güneş gözlükleri onlarca yıldır popüler olan klasik bir stildir. Günümüzde, aviator güneş gözlükleri asla modası geçmeyen zamansız, klasik bir görünüm sunar ve aviatorların tasarımı da onları çeşitli yüz şekillerine sahip insanlar için mükemmel bir seçim haline getirir. Çeşitli renklerde tasarlanan bu tarzda Ray Ban koleksiyonları en sevilenler arasındadır. İster plajda ister şehirde, aviator güneş gözlükleri şık ve kullanışlı bir seçimdir.

Daha fazlasını göster

Yüz şekline göre seçim yapma 

Kişisel zevkinden güncel trendlere veya katılacağın etkinliğe kadar pek çok şey seçeceğin şekli veya tarzı belirleyebilir. Elbette koleksiyonunda sadece bir çift olmasıyla kendini sınırlamana gerek yok. Ancak, gerçekten her şeyle uyumlu bir gözlük arayışındaysan, yüz şeklini de göz önünde bulundurmak ve yüz hatlarını tamamlayan bir stil seçtiğinden emin olmak her zaman iyi bir fikirdir.


Yüz şekline göre güneş gözlüğü seçme rehberimizi oku ve tarzına ve trenlere uygun güneş gözlüğü seçmek hakkında her şeyi öğren.