Modası hiç geçmeyen siyah deri ceket

Kaliteli bir siyah deri ceket çok yönlüdür ve pek çok farklı kombine uyum sağlayabilir. Beyaz tişört ve kotla ya da saten bir elbise ve ipli sandaletlerle giyebilirsiniz. Alacağınız hakiki deri siyah, kahverengi veya lacivert deri ceketiniz parasının hakkını verecek bir yatırımdır. Asla sıkılmayacağınız bu klasik parça, kıyafetlerinizin birçoğu ile rahatlıkla uyum sağlar.

Kombin açısından biraz daha kısıtlı ama sezonun popüler renkleri arasında yer alan kırmızı ve pembe gibi tonlar için suni deri ceketleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca, deri ceket satın alırken kesime ekstra dikkat etmek her zaman önemlidir. Deri ceket vücudunuza uygun olmalıdır ve özellikle omuz bölgesi tam oturmalıdır. Beliniz daha yuvarlak ya da minimal stili tercih ediyorsaniz yumuşak deriden ceketlere yönelebilirsiniz.

Daha fazlasını göster

İpucu: Süet bir ceket mi tercih ediyorsunuz? Giymeden önce özel süet koruyucu ile bakımını yaptığınızdan emin olun.

Güzel havaların vazgeçilmezi trençkot

Başka hiçbir parça bej bir trençkot kadar günlük şıklığı ön plana çıkaramaz. Başlarda fonksiyonu ile öne çıkan bir üniformayken, bugün her moda tutkununun gardırobunda bulunan bir parça olmaya devam ediyor. Dışarıda bir iş toplantınız mı var ya da haftasonu gezmesine mi gideceksiniz? İstediğiniz kıyafetin üzerine bir trençkot giyin ve güne şık bir halde hazırsınız. Kahverengi tonları, bej, siyah ve lacivert birer klasikken, bu sene moda olan haki ve krem gibi renkleri de trençkot tercihiniz için öneriyoruz.

Baharlık trençkotlar su geçirmez özellikli hafif olmayan materyallerden üretilir ve genelde bir kapüşonu bulunur. Kesim seçimi yaparken de vücut tipinizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Alışveriş sırasında ceplerin pozisyonuna dikkat edin, çünkü trençkotun cepleri oldukça dikkat çekicidir.

Trençkotu kombinlerken, bir klasik olan çizgili üst ve yüksek bel pantolondan oluşan "Fransız stili" harika bir seçim olabilir. Aynı zamanda yumuşak materyallerden yapılmış, elbise gibi uçuşan hafif trençkotları da bu kombinle tercih edebilirsiniz. Geniş bir kemer ve ince topuklu ayakkabılarla şıklığınızı kolayca tamamlayabilirsiniz.

Daha fazlasını göster

Basit çizgileri özel kılan bomber ceket

Bomber ceket, genellikle dik yaka ve lastikli bel ve bilek özellikleri ile öne çıkıyor. Bugün en popüler ceket türlerinden biri ve atletik tarzın temel bir parçası. Siyah ve kahverengi bomber ceketler çok beğeniliyor. Peki siz farklı renkler, desenler ve dokular ile oynamaya ne dersiniz?

Bomber ceketlerin önemli bir özelliği herhangi bir kıyafeti daha günlük hale getirebilmesidir. Böyle bir kombin için yüksek dokulu bir bomber ceket tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda montunuzun altına blazer yerine giymek için, ince saten bir bomber da tercih edebilirsiniz. Monokrom kombininiz ile de harika görünecektir.

Daha fazlasını göster

Olmazsa olmazımız blazer ceketler

Biz blazerlerin büyük hayranlarıyız. Bunun başlıca nedeni, blazerların herhangi bir kombini dönüştürme gücüne sahip olmaları. Toplantılarda ve iş etkinliklerinde veya iş sonrası buluşmalarında neredeyse her zaman bir tane sandalyelerimizin arkasına asılır. Kombin kurtarıcılarıdır ve hiçbiri klasik siyah blazer ceket kadar çok yönlü olamaz.

Blazer ilk başta resmi görünebilir, ancak modaya uygun pilili bir mini etekle eğlenceli, şık bir hava verebilirsiniz. Ayrıca özel dikim pantolonlar ve bir çift beyaz spor ayakkabı ile kombinleyerek gündelik-zarif dengeyi yakalayabilirsiniz. Esintili bahar sabahlarında sık sık üşüyorsanız, kaliteli bir yün blazere yatırım yapın ya da blazerinizi ince bir süveterin veya sweatshirtün üzerine atın. Böylece bir baharlık montla aynı işlevi görecektir.

Daha fazlasını göster

Farklı stiller için kot ceket

Kot ceketi herkes hayatının bir noktasında giymiştir ama bir tane "doğru ceket" vardır ki üzerinizde parçalanana kadar kullanırsınız. Kullanışlı ve bir o kadar da evrensel bir parça olduğu için modası asla geçmeyen kot ceket, bugün sayısız kesim, renk ve desen seçeneklerine sahip. Herkes zevkine uygun bir model bulabiliyor. Kürklü, yamalı, beyaz, nakışlı ve daha pek çok farklı model farklı stile hitap ediyor. Ayrıca kotun mavi olması gerektiğine kim karar veriyor? Düz beyaz veya siyah bir kot ceket de tercih edebilirsiniz. Kombin olarak da hayalgücünüzü sınırlamaya gerek yok, bu ceketi gelinler en özel günlerinde bile giymeye başladı.

Daha fazlasını göster

İpucu: Eski bir kot cekete yeniden hayat vermek mi istiyorsunuz? Renklendirmek için kumaş yamalayın veya sırt kısmına resim yapın, yazı yazın.